Diensten

Financiële administratie

Alle financiële transacties in een bedrijf moeten op een ordelijke manier worden vastgelegd. Een goede financiële administratie is een belangrijke informatiebron voor iedere onderneming. Aan de hand van deze informatie is de ontwikkeling op korte en langere termijn van de onderneming namelijk goed in kaart te brengen. Alleen dan kunt u goed onderbouwde zakelijke beslissingen nemen.

Voor het verwerken van de financiële administratie gebruiken wij diverse pakketten. Dit kunnen online pakketten zijn zodat de cliënten zelf hun bonnen in de administratie kunnen zetten via een app op hun telefoon.

Na het opmaken van de jaarstukken van de onderneming moet er bij de Belastingdienst aangifte worden gedaan. Dit gebeurt d.m.v. een aangifte Inkomsten- of Vennootschapsbelasting.

Bij deze aangiften is het voor ons een uitdaging om – uiteraard binnen de wettelijke kaders – de belastingdruk voor u als klant zo laag mogelijk te houden.

Ook voor de particuliere klant verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting. Deze diensten kunnen wij u tegen een scherp tarief aanbieden.

Belastingen

Salarisadministratie

Als u personeel in dienst heeft houdt de salarisadministratie niet op met het produceren van de salarisstrook. Er moet worden berekend wat er maandelijks aan heffingen moet worden afgedragen aan de Belastingdienst. Ook kan het zijn dat er premie moet worden afgedragen aan een pensioenfonds of verzekeraar.

Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Van het opmaken van een arbeidsovereenkomst tot en met het begeleiden van een controle door de Belastingdienst kunt u een beroep op ons doen.

De salarisadministratie wordt door ons verwerkt met software van Nmbrs.

Administratiekantoor Sommandas Financials is u zo goed mogelijk van dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waar wij een beroep op kunnen doen als u een vraag heeft waarop wij 1-2-3 geen antwoord hebben.

Financieel advies betekent regelmatig samen met u uw cijfers doornemen. Wij geven u graag onafhankelijk advies waarmee u uw bedrijfsvoering efficiënter kunt inrichten.

Advisering